Известие

Collapse
No announcement yet.

Пак виновен!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Понеже детето е на село при баба, реших да се възползвам от всеки сгоден момент. До като тя си бърбори пред блока на кьотуците, мариновах едни пържоли. До като се накисваха в маринатата от червено вино, черен пипер, лук и една идея соев сос успях да забъркам и един крем карамел от истински яйца и мляко издоено от крава. Надробих половин кофа салата, аранжирах масата с две чашки и малка дискретна каничка с огнена течност, добре изстудена в купа с лед и зачаках. То не беше :"ох, ах, ама колко е вкусно"..... Точих си зъбите и чаках да свърши с десерта, за да се примъкна към нея, а тя усетила намеренията ми- Миличко, като искаш нещо, не ме карай да преяждам! Нещо по-лекичко, че сега съм готова само да си легна.
    Нема угодия!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

-Скъпи, взе ли си заплатата?
      -Не.
      -Щоо?
      -Боли ме главата.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Пазаруване в хипермаркета, сам - макс 30 минути, с чакането на касата.
        Пазаруване с благоверната - мин.час и 30 мин.Без чакането на касата.Разбирам в един хипермаркет да се продават плодове, зеленчуци, кайма, сирене, акумолатори, отверки и бира, ма не моа разбера кой малоумен мениджър е решил да продава чорапогащи, кюлоти, червила, парфюми и други такива депресанти.

Comment

Ако не си вдигаш телефона, начи си по к*рви, ако те нема у фейсо начи си по к*рви, ако си у фейсо начи си пишеш с некви к*рви.Ма аз нямам фейс...щот не ти остава време от к*рви.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Ако не си вдигаш телефона, начи си по к*рви, ако те нема у фейсо начи си по к*рви, ако си у фейсо начи си пишеш с некви к*рви.Ма аз нямам фейс...щот не ти остава време от к*рви.
            )))...виж сега дъртия....нали знаеш, курвите си имат особено привличане......не знам как е в фейса и в нета, но като я видя на улицата и съм Аз....))...първичен инстинкт...
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Знам, знам...начи тоа моя авер ключаря, е много похотлив, ъъъ работлив.Се ходи с една масльонка на адрес да смазва ключалките на клиентки /веднъж ходи да оправя и на един сиганин ключалката на баваререца ама бързо се върна/...я седим в дълбока резерва щот и той набор мое са закучи работата трее си помагаме.Та минава една позната заприказвахме си и пущам у машината за кафе стинки да я черпя и питам - как го искаш/кафето де/ и онаа вика изотзад и да ма дърпаш за косата.

Comment

))....имала е предвид за кафе с райбер
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Гадняри! И кафето разваляте!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Котката съдра пердето.Жената купи ново.Аз го закачих, тя го разпъна и пита харесва ли ми.Миии....не.Нищо, ще свикнеш!

Comment

Working...
                    X